Nail Academy

Nail Academy
Ben jij gepassioneerd over nagelstyling en wil jij van jouw hobby je beroep maken?

Dan is een opleiding tot nagelstyliste bij Beauty Artists de perfecte keuze voor jou!

Onze professionele en ervaren docenten zullen je alle kennis en vaardigheden bijbrengen die je nodig hebt om succesvol te worden als nagelstyliste. Tijdens onze uitgebreide en praktijkgerichte opleiding leer je niet alleen de verschillende technieken en stijlen van nagelstyling, maar ook de goede theoretische basis en hoe je een succesvolle business opzet en klanten aantrekt.

Onze opleiding is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om je studie te combineren met andere verplichtingen. 

Na het volgen van onze opleiding ben je niet alleen een professionele nagelstyliste, maar ook een echte expert op het gebied van nagelverzorging. Je hebt de kennis en vaardigheden om verschillende nagelbehandelingen uit te voeren, zoals gellak, BIABnagels, kunstnagels en nog veel meer.

Als kers op de taart ontvang je na afloop van de opleiding een diploma dat je de garantie geeft dat je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om aan de slag te gaan als nagelstyliste.

Wacht niet langer en maak van je passie je beroep met een opleiding tot nagelstyliste bij Beauty Artists! Schrijf je vandaag nog in en start met het realiseren van jouw droomcarrière in de nagelbranche.
Weergave:

Hulp nodig?

Neem contact met ons op